lauantai 11. kesäkuuta 2011

Heräsin aamuyöllä neljältä maalaamaan parvekkeen kaidetta. Ei ollut liian kuuma, oli linnunlaulua ja ihana rauha kun muut vielä nukkuivat. Ei edes hyttysiä.


Reippaan aamun jälkeen väsynyt päivä. Päiväunet riippumatossa. 


Toinenkin unikko hehkuu tulipunaisena, sen nimeä en tiedä.

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sinulla! Minäkin olen heräillyt varhain viime päivinä. Heräisin varmasti joka kesäaamu aikaisin, jos aamuhetkistä ei joutuisi maksamaan loppupäivän väsymyksellä.

  VastaaPoista
 2. Olen oikeastaan aika onnekas, kun saan olla kuumimman ajan päivästä töissä, sisällä, viileässä. Ainakin näin viikonloppuna tuntuu siltä kun on vapaata ja pitäisi jaksaa odottaa auringon siirtymistä talon toiselle puolen, jolloin tästä asunnosta tulee suorastaan viileähkö.

  VastaaPoista
 3. Benglia, kiitos. Joo niin minäkin heräisin. Tai oikeastaan voisin näin helteellä valvoa yöt ja nukkua päivät, jos ei tavitsisi huoltaa perhettä.

  Tuikkis, ilmastoidut paikat ovat aika suloisia nyt, niinkuin ruokakauppa. Tässä yhtenä päivänä tein aika pitkään ja huolellisesti ruokaostoksia, kun oli niin mukavan viileää.

  VastaaPoista
 4. Kommenttini katosi, tulikohan se kuitenkin sinne. Ylistin siinä unikoiden karvapeitettä, eurooppalaisia unikkopeltoja ja aamuheräämisiä.

  Itse valvon aamukahteen ja sitten ei jaksa enää herätä aamuneljältä. Vaikea yhtälö :)

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar, no voi, ei se tullut. Unikkopellot, oi!
  Nyt tekisi mieli valvoa koko ajan, mutta kun ei jaksa.

  VastaaPoista
 6. Minä haluaisin unikkopellon, voi että. Kesällä aina muistan, että olisi pitänyt laittaa unikoita, mutta sitten en vain saa tehtyä. Pitäisi meilläkin maalata, en saa sitäkään tehtyä. Ehkä pitäisi herätä myös oikein aikaisin aamulla :)

  Suopursu taitaa olla minunkin lempituoksuja. Ihana metsäinen tuoksu.

  VastaaPoista
 7. Himalainen, minullakin oli unikkoniittysuunnitelmia, mutta siemenet ovat vielä pussissa. Auringonkukkapeltosuunnitelmiakin oli, niitäkään ei ole vielä kylvetty, kääk.

  Parvekkeen kaiteen maalausta oli suunniteltu kauan. Aika hienolta tuntuu, että sain ryhdyttyä siihen!

  VastaaPoista