torstai 20. lokakuuta 2011
Oli synkkä ja myrskyinen yö. Ruusu raapi seinää ja ikkunaa, ukkonen jyrisi. Aamullakin vielä satoi kaatamalla. Mutta voi miten kaunis päivä sitten tulikaan!

7 kommenttia:

 1. Meilläkin tuuli ulvoi ikkunoiden takana koko yön, mutta aamulla oli mitä kaunein auringonnousu, jota ihailtiin tyttären kanssa parvekkeella pienestä viileydestä huolimatta.

  Upeat kuvat, kaunista varjojen ja valojen leikkiä. (Otin samantyyppisiä tänään sisällä, säästin myöhempää käyttöä varten, vaikka en tiedä tuleeko tällaista valoa vielä kuinka kauan.)

  VastaaPoista
 2. Tuntuu jotenkin nurinkuriselta, että lokakuussa olisi ukkonen. Liitän ukkoset aina niin vahvasti kesiin. Meillä satoi rakeita, mutta ukkosta en nähnyt. Tai kuullut.

  VastaaPoista
 3. Mirva, valo aina innostaa kuvailemaan, toivotaan että tulee vielä paljon valoisia päiviä. Ja jossain vaiheessa aurinko ei sitten enää paista meille sisälle ennenkuin sitten keväämmällä taas, hui.

  Solen, niin tuntuu, ihan kummalta. Ensimmäiset salamat kun välkkyivät, luulin että joku heiluu taskulampun kanssa ulkona. Vasta sitten kun jyrisi tajusin että se on ukkonen. Ja kyllä paukkuikin...

  VastaaPoista
 4. Lokakuun ukonilmaa meilläkin ihmeteltiin! Luulin ensin, että naapurin työmaalla työkoneet jyräävät. Ja sitten tänään kaunis auringonpaiste!

  Upeat kuvat!

  VastaaPoista
 5. Me ajoimme puolen Suomen läpi melkoisessa sateessa. Oli helpotus päästä kotiin... Täällä odottikin sitten valtavat lehtikasat nurmikolla kun tuuli oli niitä riipinyt. Mutta ihana valo seuraavana päivänä täälläkin!

  VastaaPoista
 6. Tie on kevyt, kiitos. En muista että ikinä olisi ollut lokakuussa ukkosta, mutta jostain luin että ne eivät ihan epänormaalejakaan ole.

  Merja, aika mukava on ollut ilmojen puolesta tämä lokakuu, ei loputonta sadetta. Kohta on puut paljaina.

  VastaaPoista
 7. Ihanan lämmin syksy tosiaan, melkeimpä epätodellista, sanoisin.
  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista