lauantai 10. maaliskuuta 2012
Sain Kirjailijattarelta haasteita, kiitos, hauskaa!

Lempivärini: sininen
Lempieläin: koira tai ehkä hevonen
Lempijuoma: vesi
Antaa vai saada lahjoja: kumpikin mukavaa
Lempikukka: kielo
Lempikuvio: pyörylä
Intohimo: puutarhassa kaivelu
Lempinumero: 3

7 faktaa minusta
1. Esineiden ja ympäristön esteettisyys on minulle tärkeää,
2. mutta en kauheasti piittaa siitä mitä päälleni puen, kunhan
   viihdyn vaatteessa.
3. Talossamme on ikuisuusremontti ja ainainen kaaos, mikä ei ole
   kovin esteettistä.
4. Puutarha on iloni
5. Luovuin astianpesukoneesta ja aloin tykkäämään tiskaamisesta.
6. On hyvä tykätä tiskaamisesta, kun perheessä on seitsemän 
   henkeä.
7. Haluaisin joskus yöpyä Bengtskärillä


Kymmenen asiaa, joista tulee hyvä mieli:
1. kevät
2. nuotio
3. koira
4. kasvimaan suunnittelu
5. lasten hassut jutut
6. metsässä samoilu
7. ystävät
8. käveleminen
9. kahvihetki pihalla
10.valokuvaus ja bloggaaminen, ei varmaan muuten tulisi napsittua 
   kuvia leivoksista tai kahvikupeista. Ja hauskaa on tietenkin 
   myös muiden blogien seuraaminen.    


En tiedä kenellä nämä ovat jo kiertäneet, mutta lähetän nyt haasteet eteenpäin seuraaviin blogeihin: 
Sivukujilta 
Koivukuja
Talo taikametsässä
Vaahteramäen lapset

Kirjailijattaren sanoin: Valitkaa vapaasti, mihin haasteeseen haluatte vastata tai vastatkaa vaikka kaikkiin. Ja jos joku muu haluaa tarttua haasteeseen, tervetuloa.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, vastasit näin nopeasti! Sinä luovuit tiskikoneesta, uljasta. Minä tykkään kanssa tiskata, mutta en haluaisi tiskata aina. Tykkään tiskata silloin, kun huvittaa. Ja mökillä (jos joskus pääsee sellaiselle) on ihan silkkaa autuutta kantaa vesiä ja tiskata.

  Minäkin olen muuten haaveillut tuosta Bengtskäristä monta vuotta. Se olisi varmasti huimaa. Haluaisin sinne syksyllä, kun on vähän myrskyä. Ja mielellään saisi majakka olla tyhjä.

  Kieloista tykkään myös, niiden tuoksusta ja siitä että ne ovat vähän piilossa lehtien alla.

  Ihanaa, että sinä bloggaat ja otat kuvia. Täällä saa aina sellaisen esteettisen tankkauksen.

  VastaaPoista
 2. Tuolla majakalla yöpyneenä en voi sanoa muuta kuin sinun on koettava se!!
  Taidan napata mukaani tuon 10 hyvänmielen asiaa...muihin olen jo muutaman kerran vastannut.Ihania vastauksia sinulla niin mukava tutustua pikkuisen taas lisää .
  maria

  VastaaPoista
 3. Voi mitkä ihanat, seesteiset kuvat. Lempiväreissäni <3

  Kiitos tästä muistamisesta! Mulla on vaatetuksen ja esteettisyyden kanssa vähän sama juttu, kotona ollessa ei vaan jotenkin jaksa ajatella mitä laittaa päälleen. Mutta sitten niinä päivinä kun jaksaa, sitä piristyy kyllä jotenkin kummasti siitä, että tuntee itsensä vähän siistimmäksi.

  Totta tuo, mitä sanot kuvaamisesta ja bloggaamisesta. Mietin välillä, onko vähän "turhaa" ottaa kuvia, jotka ovat selkeästi vain blogia varten, mutta ovathan ne muistoja arjesta, asioista jotka omasta mielestä ovat olleet kuvaamisen arvoisia, vaikka sitten edes blogia varten. Minusta on hyvä, että ne kuvat on tullut otettua. Ja vielä hyvempi, että sinä kuvaat arkeasi ja juhlaasi, kuvasi saavat minut aina henkäilemään ihastuksesta, ne ovat niin kauniita ja rauhallisia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteista :)
  Bengtskäristä minäkin haaveilen, olen haaveillut jo vuosia. Mutta lasten kanssa sinne ei ole asiaa. Pelkäisin kuollakseni niitä liukkaita kallioita.

  Minä inhoan tiskaamista. Olin melkein kolme vuotta ilman konetta ja se oli kamalaa. Tuntui, että elämä helpottui puolella, kun muutimme taloon, jossa oli tiskikone.

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar, kiitos!
  Onneksi en minäkään joudu tiskaamaan aina. Mies tiskaa usein. Ennen en pitänyt yhtään tiskaamisesta, mutta kun kone hajosi, huomasin että on mukavampaa tiskata käsin kuin tyhjentää tiskikonetta, sitä inhosin jostain syystä.

  Maria, kivaa! Tuo kymmenen hyvänmielen asiaa on sellainen, jonka voisi tehdä vaikka useamminkin, muistaisi ne hyvät jutut.

  Mirva, kiitos!
  On joskus ihan kiva pukeutua ajatuksella, mutta aika usein mennään millä mennään. Varmaankin johtuu siitä, että ei tarvitse pukeutua siististi töihin.

  Ei minusta ole turhaa ottaa kuvia blogia varten tai muutenkaan, valokuvaaminen on mielenkiintoista ja kivaa. Mutta ilman blogia itse kuvaisin luultavasti vain lapsia ja syntymäpäiviä ja sen sellaista, mitä en julkisesti halua jakaa. Tämä blogipäiväkirja laajentaa kuvaamiskohteita, on joku paikka minne laittaa kaikki kukkakuvat:)

  Annika, voi olla että meilläkin nuorin on vielä liian vauhdikas tuonne majakkasaarelle. Mutta jonain päivänä :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin sain Kirjailijattarelta samaiset haasteet ja vastailinkin jo. Nämä listat on hauskoja, ja vaikka niihin ei mitään kovin syvällistä kirjoittaisikaan itsestään, kertovat ne aina hitusen verran enemmän ihmisestä.

  Oi voi, en voisi olla ilman tiskikonetta, koska välttelen käsintiskaamista viimeiseen asti... On muuten aivan totta, että minäkin olen alkanut kuvaamaan innokkaammin blogin myötä, vaikka aina olen valokuvaamista harrastanutkin.

  VastaaPoista
 7. Mukavia tunnelmakuvia, olkoon sitten vaikka kahvikupeista ja leivoksista :)

  VastaaPoista