torstai 28. kesäkuuta 2012Kun ottaa kameran käteen, isommat lapset häipyvät nopeasti paikalta, kissat viipyvät hetken ja häipyvät sitten, koira haluaa nuolla naamaa, pienemmät lapset intoutuvat irvistelemään mahdollisimman kaameita irvistyksiä.


Kukkaset sentään pysyvät hiljaa paikoillaan.

12 kommenttia:

 1. Meilläkin lapset alkavat heti irvistelemään ja poseeraamaan kameran edessä. Ja mie kun tykkäisin semmoisista luonnonnollisista kuvista :) Hauskaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos haluaa luonnollisen kuvan, täytyy yrittää kuvata niin ettei lapset huomaa:)

   Poista
 2. ;D
  iloista päivää sinulle!
  Kiitos tästä postisasi nyt hymyilyttää täällä.

  VastaaPoista
 3. Viime aikoina täällä on ollut sama juttu - joko tyttö karkaa tai irvistelee tai alkaa mököttämään kun yritän ottaa kuvaa:) No,kohta tulee vauva joka joutuu mallikseni..ja pysyy ainakin pitkään paikoillaan! :)
  Meidän koirat on niin laiskoja ja vanhoja että pysyvät nekin useimmiten paikoillaan. Ja onneksi on kukkasia:) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 4. Kaameat irvistykset ja pakoilut tuttua meilläkin, kauhuäiti lähestyy kameran kanssa :)

  Ihana postaus, alakuva erityisesti saa hymyilemään, onneksi on vakaat ja luotettavat kukkaset, ne ovat vaikka kesälämpökin karkailee johonkin.

  VastaaPoista
 5. Meillä koira poseeraa kauniisti. Tyttökin joskus. Minä itse vähän kammoan kameraa, vain mies saa minusta edustavia kuvia. Mieluiten juoksen minäkin karkuun, kun näen kameran.

  Mutta tuo kuva on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tulee aivan kammottavia kuvia. Ehkä pitäisi itsekin ruveta irvistelemään?

   Poista
 6. Pysyvät, ainakin sisätiloissa. Ulkona puskissa näissä kesätuulissa nekin kiusailevat :)

  VastaaPoista