torstai 20. kesäkuuta 2013


Viime kesä oli niin sateinen, että lehtokotilot vallan villiintyivät pihallamme. Nyt meille on tullut kesävieraiksi neljä kanaa, popsuttelemaan kotiloita, munimaan herkkumunia.


9 kommenttia:

 1. Pihakanat on unelma, johon ei paritalossa ihan heti pääse käsiksi, mutta pidän toivoa yllä. Kanat kuuluisivat joka puutarhaan, jos minä saisin päättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai paritalossakin pihalle muutama kotkottaja mahtuisi? Kukkoa mekään emme nyt ottaneet, vaikka se varmaan kanoista olisi kiva. Ehkä ensi kesänä.

   Poista
 2. Oijoi, upeat kesävieraat teillä! Meillä myös on haaveissa vähintään kesäkanat jollei aivan vuoden ympärikin voida pitää -- kunhan nyt ensin päästään maalle asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kanoille vain kesäkoppi, joten ei vielä ainakaan ympärivuotisesti niitä aiota pitää. Kesällä kaikki on niin helppoa.

   Poista
 3. Toteutit haaveeni! Somat kanaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen pitkään haaveillut. Etanat antoivat nyt vähän potkua, että saatiin aikaiseksi.

   Poista
 4. Oi oi oi. Unelmoin kanasista. Ihanaa, että sinä sait haaveesi toteutettua! Ehkä kesäkanaset voisivat olla hyvä vaihtoehto meillekin. Miten muuten kissa suhtautuu kanoihin tai päinvastoin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa kai pelkää kanoja, kiertää ne hyvin kaukaa. Kanat eivät ole huomanneet kissaa. Yöksi laitamme kanat koppiin turvaan. Koira on kanoista innoissaan, enkä uskalla pitää niitä samaan aikaan vapaana pihalla. Kanat pelkäävät jos koira haukkuu tai loikahtelee, mutta kun se on hiljaa ne eivät välitä siitä yhtään, eivätkä yhtään myöskään varo.

   Poista
 5. Oi, ihanaa, onnea kotkottajille ja isäntäväelle!

  VastaaPoista