maanantai 23. kesäkuuta 2014
Voi tätä kylmyyttä ja koleutta! Onneksi sentään on valoa ja vehreyttä.

14 kommenttia:

 1. Ihana kaunis herkkä tunnelmallinen kuva! Minäkin juuri huokailin tätä kylmyyttä, kesämieli hukassa vähän kylmän myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, toivottavasti kesämieli tulee ja lämpökin. Kesä on niin lyhyt, että kyllä pitäisi saada kunnon lämpöannos!

   Poista
 2. Mahtavat varret kukissasi. Viileys ei haittaa minua oikeastaan, mutta vähän harmittaa lasten puolesta, he ovat tällä viikolla kesäleirillä ja olisin toivonut heille lämpöä sinne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lapsilla on kuitenkin hauskaa. Meilläkin oli yksi lapsi sateisella leirillä. Oli ollut kivaa, mutta minä valvoskelin öisin ja mietin miten pärjää teltassa...

   Poista
 3. Yritän tihrustaa, mitä nuo pitkäksi venähtäneet kaunokaiset ovat, mutten tunnista. Kerro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonosti hoidettuja tomaatteja...
   ja esikoisen ylppäriruusuja :)

   Poista
  2. No, mä ajattelin, että näyttää tomaatin lehdiltä :) Taitavaa venytystä!

   Poista
  3. Kauneuden eteen saavat tomaatitkin hieman kärsiä :)

   Poista
 4. Kaunista siellä on myös! Täällä vain viileys ja vihreys, on niin pimeääkin...Viileys haittaa minua etenkin kun en omista viileiden kesäkelien takkia (kun niitä varten on paksut villatakit, mutta kaatosateessa ja tuulessa ei toimi ne), pitää panna talvitakki kun lähtee ulos...ei kiva. Ja koko ajan kumppareissa, kun on myös viileiden kesäkelien kenkäongelma...Koko Suomi ruikuttaa, minä näköjään joukossa mukana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole kesätakkia, syystakilla mennään, niinkuin mentiin talvellakin. Kummallinen yhden takin ilmasto tänä vuonna. Harmi vaan, ettei takki sovi ollenkaan hameiden kanssa.

   Vähän kyllä tekee mieli ruikuttaa...:)

   Poista
 5. Lämpöä odottelen minäkin...kumpa ei edes sataisi pääsisi ulos.
  Kaunis kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika sateista on ollut joo. Tänään onneksi vähän parempi ilma, ehkä tästä vielä kesä tulee!

   Poista
 6. Aivan ihana kuva! Niin ihana tunnelma. Me taisimme olla pahimmat sateet pohjoisessa, mutta kyllä sielläkin satoi. Pari päivää niin rankasti, ettei voinut kuin autossa kököttää.

  VastaaPoista
 7. Ihana uusi tuttavuus minulle tämä blogisi, ja niin kauniita kuvia! Erityisen ihana siksi, että talonne muistuttaa hyvin paljon tätä omaani, jonka sielunelämään vasta tutustun. Etkä ole myöskään ainoa jonka huonosti hoidetut tomaatit yltävät jo keittiön kattoon. :) Kovin kauniita ovat silti.

  VastaaPoista