sunnuntai 30. tammikuuta 2011        
Ajattelin osallistua pihabongaukseen. Mutta sitten mukanani pihalle rynnisti koiraa, kissaa ja lapsia suksien ja pulkkien kanssa ja kaikki hömö- sini- ja talitiaiset häipyivät paikalta. Ehkä ihan hyvä niin. Pikku kissa on aika taitava bongari.3 kommenttia:

 1. Meidänkin pikkukissa on taitava bongailemaan, mutta kesällä se varsinkin on kamalan stressaavaa, kun en haluaisi että se ei ainakaan kauhean montaa saisi kiinni. Se on hyvä siinäkin.

  Heittelin linnuille auringonkukan siemeniä, kun ne lauloivat niin kauniisti.

  VastaaPoista
 2. Ihana kissa ja lintu:) Minäkin mietin tuota bongausta mutta se sitten unohtui..vaan eipä täällä mitään kummempia olisi ollutkaan,perustinttejä vaan:) Ja variksia ja harakoita raakkumassa.

  VastaaPoista
 3. Solen, joo ei ole kivaa kun kissat napsii lintuja. Hassua (?), etten ollenkaan ajattele samoin hiiristä. Ehkä se johtuu siitä, että hiiret tulevat sisälle. Tänä talvena ei ole ollut hiiriongelmia, kun pikku kissa on vahtina.

  Niina, perustinttejä täälläkin lähinnä on. Ja punatulkkuja, mutta ne näkee melkein vain ikkunasta, kun menee pihalle ne lentävät pian pois. Tintit ovat rohkeampia.

  VastaaPoista