tiistai 15. helmikuuta 2011
Yöllä oli kirkas kuutamo ja niin kylmä, että iso kissakin oli yön sisällä. Päivällä oli taas kirkas aurinko ja iso kissa lähti kanssamme ulos. Kahlattiin lumessa jonossa; kissa, koira, kuopus ja minä. Sitten kissa kyllästyi ja lähti omille retkilleen. Koira olisi halunnut lähteä mukaan.

5 kommenttia:

 1. Täälläkin aaveimainen kuunvalo täytti huoneet viime yönä. Nytkin näyttää tuolla taivaalla mollottavan,vielä pala puuttuu kyljestä.

  Veikeä kissa ja veikeän kuuloinen jono teillä! :) Minäkin haluan jonossa kulkevan kissan. Ja no joo,jonossa kulkevat koiratkin kelpaisi (nämä meidän kun menevät ihan minne sattuu) :)

  VastaaPoista
 2. Ja minä en tiennyt kuutamosta mitään..
  Nukkua urvotin puhtaiden lakanoiden ja tuuletettujen petivaatteiden alla niin autuaana,että oksat pois!!!=O)

  Veikeistä jonoista minäkin tykkäisin.
  Mutta en ulkosalla,jossa nyt nenä paleltuu alta aikayksikön.
  Onneksi tuo aurinko armas jaksaa paistella,muuten sitä köpistyisi tyystin talven armottomuuden alle.
  Väällyjen alle,sohvan nurkkaan olisi kiva käpertyä kissan kehräystä kuunnellen...mutta ei ole kissaa,eikä koiraakaan..Harmi!!
  Vaan eipä ole karvojakaan,joita löytyy karvakuonolaisten kodeista yllin kyllin.
  Ja kyläilyjen jälkeen mustista vaatetuksistani..
  ;0)
  Kiittää tämä mamma hienoista kuvista ja poistuu sympatiakupposen ääreen nenäänsä niistämään...

  VastaaPoista
 3. Niina, on niin paljon lunta ja polku kapea, että pysyvät jonossa kissat ja koirat :) Tuo on kyllä kovin itsenäinen kissa, hauska omien polkujensa kulkija, mutta välillä tulee mukanamme kävelylle metsään.

  Katinkainen, nyt onkin hyvä ilma tuuletella kaikki peitot ja tyynyt! Aamut ja yöt täälläkin tosi kylmiä, nenät vaarassa... päivällä voi ulkoillakin, aurinko lämmittää, jee!

  VastaaPoista
 4. tervehdys. usein kävin kurkkaamassa onko björkbacka-blogissa elämää mutta hiljaista oli kunnes NYT, olipa iloinen ylläri! tykkään sinun kuvista ja jutuista. mielelläni katselisin kuvia vanhasta talostasi, itse en ole sellaista vielä löytänyt mutta luulen ja toivon, että ihan pian tärppää.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys Vankavesi, hauskaa että tulit kurkkimaan. Elämä oli tauolla, mutta jatkuu taas. Toivottavasti oikea talo sinulle löytyy!

  VastaaPoista