keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Hellettä. Mutta joku haluaa pitkähihaisen paidan, pitkät housut ja sukat. Ja syödä vain jäätelöä. 

7 kommenttia:

 1. Totta kai haluaa;-)
  Minulla on myös kokemusta tuosta esikoisen kanssa. Tosin hän ei jäätelöön ole koskenut ikinä. Pitkät hihat sen sijaan aina mieluusti.

  VastaaPoista
 2. Meidän neiti 2-vee haluaisi vain semmoisen nirunarutopin, jonka olin jo heittämässä menemään kunnes tämä pikkupissis löysi sen poistettavien pussista. Olisin onnellinen pitkähihaisesta! Ja noista kukista maljakossa myös, upea kimppu!

  VastaaPoista
 3. Ihana lupiinien aika ja iloinen pieni lymyilijä kukkapuskan takana. Voihan tuota paitaa vaikka kostuttaa, jos kuuma tulee.

  VastaaPoista
 4. Lymyilijä oli se sana, joka minullekin tuli mieleen kuvia katsellessa (ennen kommentteja).

  VastaaPoista
 5. Piilomaja, minulla ei ole kokemusta...kukaan vanhemmista lapsista ei ole koskaan välittänyt siitä mitä päälle pannaan, paitsi nyt nuo vanhemmat teinit. Hyvähän se ehkä on että on omaa tahtoa?

  Mirva, pitkät hihat kyllä suojaa auringolta, ihan hyvä. Mutta paksut samettihousut ajattelin piilottaa jonnekin ja jättää kaappiin vain ohuempia housuja valittavaksi.

  Rva Pioni, lupiineja raaskii poimia kun ne pitää puolensa, vähän liikaakin meinaavat levitä meillä.

  Ilona, lymyilijä oli piilossa puskan takana ja hihitteli kun meinasi että en löydä.

  VastaaPoista
 6. Voi miten tykkään!Kutkuttavan ihanat kuvat-

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti samaa mieltä, hyvä että tietää mitä haluaa. Ei vaan voi olla nauramatta kun kundi hikoaa ja ihmettelee kun on niiiiin kuuma kun on justiin jotkut samettihousut jalassa. Mustat;-)

  VastaaPoista