perjantai 15. heinäkuuta 2011

Yhtenä yönä tuli ukkonen ja netti katosi. Oikeastaan mukavaa tämmöinen nettiloma. Lapset eivät hingu ja vingu koneelle, kun se ei toimi. Tulin kirjastoon maksamaan laskuja. Blogi näyttää ihan kummalta täällä, tekstit pomppii miten sattuu. Mistähän sekin johtuu?

Aurinkoista kesää kaikille, palaan kun tekniikka taas pelaa.

5 kommenttia:

 1. Aurinkoa myös sinun kesääsi Leena!
  ps bloggeri on ollut kyllä kovin pomppivainen ainakin minun kanssani.Nettiloma kuullostaa hyvältä:D

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tämä mokkula oikuttelee vähän väliä, mulla ei ole oikein kärsivällisyyttä sen kanssa, odotella, josko yhteys toimii vai ei. Ehkä sekin on sen merkki, että pitäisi pitää lomaa netistä.

  VastaaPoista
 3. Voivoi. Joskus pakkonettiloma tekee hyvää. Me olimme juuri viikon saaressa ilman konetta ja nautin joka hetkestä. Minä nyt en muutenkaan mielelläni roiku koneella iltaisin, kun saan tehdä sitä päivisin tarpeeksi.

  Mutta ihanaa kesää sinne :)

  VastaaPoista
 4. Olen suonut itselleni luvan olla kirjoittamatta jos siltä tuntuu. Se oli suuri helpotus ja nykyään blogi on taas kiva...ei stressimomentti. Ihanaa kesänjatkoa toivottaen, PiaMaria

  VastaaPoista
 5. Maria, kiitos, nettiloma oli oikein rentouttava.

  Himalainen, meillä ei ole mokkulaa, pitäisi ehkä kokeilla. Vika löytyi lopulta modeemista, joka koko ajan vilkutteli kyllä valojaan ja näytti toimivalta.

  Kirjailijatar, teki hyvää kyllä, vaikka aluksi tuntui vähän kummalta. Ihan kiva että tämä taas toimii. Minä harvoin päivällä ehdin olla koneella, menee helposti iltaroikkumiseksi.

  PiaMaria, joo, ei pidä ottaa stressiä blogista. Ihanaa kesää sinullekin!

  VastaaPoista