tiistai 23. elokuuta 2011Viikonloppuna ystävät olivat kyläilemässä. Samoiltiin metsässä, löydettiin herkkutatteja ja punikkitatteja. Syötiin herkullista tattisoossia ja punajuuripaistoksia. Hauskaa kun ruokaa löytyy metsästä ja pihalta. (Ennakkoluuloiset joutuivat syömään nakkeja, hyvä että niitä löytyi jääkaapista.)

7 kommenttia:

 1. Pidän tästä niin hyvää tekevää:D ja voi meilläkin siskon pojat tulevat mielellään kylään mutta varmistavat ensin "onko teillä siis oikeaa ruokaa=nakkeja..."kun meillä voi joutua (!) syömään vaikkapa punajuuripizzaa...

  VastaaPoista
 2. Ihanat parivaljakot :) Kummassakin kuvassa siis. Minun tekee mieli sieneen, mutten oikein tiedä mihin menisin. Kaupunkilaisen ongelma, ei ole tuttuja sienimaastoja täällä.

  VastaaPoista
 3. Nakkien sadonkorjuu naurattaa :)
  Hyväntuuliset kuvat, nuo ihanat sukat alkoivat hymyilyttää!

  VastaaPoista
 4. Kurpitsa-kuva <3

  Vaikka niin kovin pidänkin siitä, että on neljä vuodenaikaa, niin silti haaveilen että tuoretta ruokaa voisi keräillä joka päivä luonnosta. Toisaalta säilöminenkin on ihanaa, mutta tänä vuonna tunnustan olleeni vähän laiska. Onneksi vielä ehtii!

  VastaaPoista
 5. Maria :)

  Kirjailijatar, meillä on maastot, mutta en oikein tunne sieniä. Olisi kauheaa myrkyttää perhe.

  Himalainen, minustakin sukat olivat hauskat.

  Jatkuu joskus myöhemmin, nyt tuli häätö koneelta, heippa!

  VastaaPoista
 6. Kerttu, kivan muotoinen tuo lajike ja hyvänmakuinen.

  MInja, samat sanat, on kivaa kun voi itse kasvattaa ja kerätä salaattiaineksia ja marjoja ja muuta. Minä olen surkea säilömään ja jos onnistunkin jotain talvivarastoa keräämään, en välttämättä muista niitä käyttää.

  VastaaPoista