lauantai 26. marraskuuta 2011

Raahasin kymmenen ja puoli litraa maitoa kaupasta ja pesin kolme koneellista pyykkiä. Sitten purimme pimeän ja hankalan romukaapin keittiön nurkasta. Nyt on pyykkiä kuivumassa siellä täällä ja romut levinneinä pitkin poikin. Mutta mukavaa, kun remontti vähän etenee. Ja maidon pitäisi riittää viikonlopuksi.

5 kommenttia:

 1. Meille tuli 12l maitoa eilen ja nyt jäljellä kuusi....pyykit odottavat saunojien pesujen loppua ja ajattelin ripustaa ne tänä iltana vihdoinkin jo itse.Remontti uutisesi on hyvänmielen uutinen.Halit.

  VastaaPoista
 2. huh, mikä määrä maitoa ja toimintaa.
  Minä kantelen vain purkki pari kerrallaan,tosin kaupassa käynkin melko usein.
  Riisi,- tai ohrapuuroa haluaisin kyllä joku aamu tässä syödä,että sitä varten sitten enemmän.
  Kaunis Syklaami.

  VastaaPoista
 3. Kymmenen litraa! Vau! Minä en muista ostaneeni ikinä noin paljon maitoa. Ehkä joskus neljä litraa. Mutta minä ja mies emme juokaan maitoa, joten maitoviiksiä on täällä enää yhdet.

  Upea kuva, hienoa roosaa. Minä en pysty ollenkaan ottamaan kuvia sisällä, kun aina on pilkkopimeä.

  VastaaPoista
 4. Olen tapettisella tuulella, yritän etsiä meille omaamme, jotakin kaunista, sellaista jota tahtoisi katsella vuosia ja sopisi huonekaluihin. Millaisia tapetteja teillä siellä on? Mikä niistä on lempitapettisi?

  VastaaPoista
 5. Maria, maitoa kuluu siis teilläkin kiitettäviä määriä. Kaikki menee, vaikka sitä ostaisi kuinka paljon. Remonteista tulee aina hyvä mieli, vaikka nyt meillä onkin aika keskeneräinen nurkka tuolla keittiössä...

  Kerttu, jep, maitoa ja toimintaa! Minäkin käyn usein kaupassa. Haluaisin osata jotenkin sunnitella paremmin ostokset, että voisi käydä harvemmin.

  Kirjailijatar, meillä on paljon maitoviiksiä:), vaikka miehen kanssa usein juodaan vettä.
  Vähän joo hankala kuvata nyt kun on niin pimeetä.

  Tuikkis, enpä tiedä lempitapettia. Ehkä eniten pidän talon vanhoista alkuperäisistä tapeteista, mutta ne ovat surkeassa kunnossa ja varmaan joskus menevät vaihtoon. Minä yritän löytää eteiseen kivan tapetin, vaihtoehtoja on ihan liikaa. Mutta ainahan voi tapetoida uudestaan.

  VastaaPoista