lauantai 17. maaliskuuta 2012Pieniä elonmerkkejä pelargoniassa näkyy, mutta aika huonolta se näyttää. Täytyy vähän leikata sitä ja laittaa pistokkaita juurtumaan ja toivoa. Ehkä joku niistä selviytyy.


Olen pitkään halunnut tuoksupelargoniaa. Kävin tutkailemassa niitä täällä
Tilaaminen lykkääntyy, tuli valinnan vaikeus.

6 kommenttia:

 1. Ymmärrän:) tykkään itsekin pelargonioista mutta en ymmärrä niistä muuta kuin sen että nautin niistä kesän...

  VastaaPoista
 2. Leikkaaminen minulle mysteeri, mutta tein sen syksyllä. Siis vailla täyttä tietoa ja oppia. Nyt näyttää siltä, että tikuista versoaa. Ihanaa kun kohta kuisti lämpiää ja saa ruukut sinne. Tämä aika on niin hienoa, odottaminen on kivaa.

  VastaaPoista
 3. Minä olen tilannut Pukin Puutarhasta pelargonioita kahteen kertaan. Homma toimii moitteettomasti. Vuosi sitten ostetut Mårbacka ja tuoksupelargoni eivät selvinneet talvesta. Kerrostalossa, jossa patteria ei saa säädettyä tarpeeksi pienelle (huoltomiehen käynnistä huolimatta), ei vaan talvehtiminen onnistu :( Oi kuinka haaveilenkaan vanhasta talosta jossa olisi viileä lasikuisti! Tai edes säädettävät patterit :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos loistavasta puutarhavinkistä! Olen miettinyt, mistä löytyisi erikoisempia pelargonioita ja fuchsioita, ja tuolta löytyy molempia.

  VastaaPoista
 5. Voi miten herkkä kaunis kuva. Kuin sonaatti. En tosin ole ihan varma siitä, millainen on sonaatti, mutta tuo kuva näyttää sonaatilta.

  VastaaPoista
 6. Maria, eipä niistä sen enempää varmaan tarvitsekaan ymmärtää:)

  Liivia, minä leikkasin nyt ja huonolta näyttää. Mutta ehkä pistokkaat pelastavat. Tämä on kyllä ihan parasta aikaa!

  Nöpöstiina, meillä on viileitä paikkoja, mutta mårbackat ovat silti vuosi vuodelta vähentyneet. Tämä viimeinenkin taitaa olla mennyttä. Täytyy kai ostaa uudet.

  Suvi, tuolla on vaikka mitä houkutuksia!

  Kirjailijatar, kiitos, kauniisti sanoit!

  VastaaPoista