sunnuntai 30. syyskuuta 2012
Yhtenä päivänä huomasin, että tuoksupelargonian ruukku oli kadonnut, noin vain jälkiä jättämättä. Kadonnut on myös kirjaston kirja, päiväkodin lappu, kaulaliina ja vaikka kuinka monta sukkaa. 
Mutta lompakko löytyi auton katolta, kahvikuppi portin tolpalta ja oksasakset viinimarjapensaasta.

13 kommenttia:

 1. Voi miten hyvä kuulla että tuota on liikkeellä myös siellä!!lompakkoni löytyi postilaatikosta ,oksasakseni ovat totaalisen kadonneet-meillä kaikki kulkevat eri pari sukissa-myös mies-luovutin sukkataistelun.
  Hali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidanpa minäkin luovuttaa, hyvä ajatus:)
   Miten ihmeessä lompakko sinne postilaatikkoon oli joutunut!

   Poista
  2. oli pudonnut laukaustani pihalle kun avaimia etsin:)kiltti naapuri pujauttanut postilaatikkoon kun nähnyt sisällä lasten kuvat.

   Poista
 2. I have the exact same plants in my window sill :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuulla, että muillakin touhu kutsuu kesken toisen ja sitten taas ihmetellään, miten tämä on tässä ja tuo tuolla;)

  VastaaPoista
 4. Miten ruukku voi kadota? Ihmeellistä. Minunkin lompakkoni on löytynyt kerran auton katolta. Tai oikeastaan...ei se lyötynyt sieltä, vaan jätin sen sinne ja se sitten löytyi huoltoaseman kassalta, minne joku sen ystävällisesti palautti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin vähän hämmästynyt kun huomasin kukan ilman ruukkua. Mysteeri selvisi: yksi lapsista oli pudottanut kukan ja huolellisesti siivonnut rikki menneen ruukun.

   Miehelle kävi myös noin, jätti huoltoasemalla lompakon auton katolle ja joku ystävällinen soitti perään. Minun lompakko jäi auton katolle omalla pihalla, siellä se aamulla odotti...

   Poista
 5. Salasuklaa...
  eikä löydy mistään kauppareissun jälkeen,
  ei en syönyt sitä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou, kurjaa jos salasuklaa on hukassa silloin kun sitä tarvitsee...

   Poista