lauantai 20. huhtikuuta 2013Päätimme tässä yhtenä päivänä, että keittiön lattia on vihdoin maalattava. 

Kun keittiö oli tyhjennetty, lattia hiottu, pesty ja pahimmat kolot paklattu, totesimme että olisi kyllä järkevää maalata katto nyt samalla. Niinpä ryhdyin hiomaan, pesemään ja paklaamaan myös kattoa. Varmaan kannattaisi tässä toimeliaisuuden tilassa maalata myös ikkunoiden listat ja ikkunalaudat. Ja laittaa roikkuvat johdot kuntoon. 

Yhteen pieneen keittiöön mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Jääkaappi raahattiin olohuoneeseen, hella pikkueteiseen ja kaapit, pöytä ja tuolit sullottiin minne mahtuivat. Talossa on siis kaaos. Mutta pikkueteisessä ikkunan äärellä on oikeastaan aika mukavaa kokkailla ja katsella kun lumet sulaa.

12 kommenttia:

 1. I can not understand the words, but I like your pictures a lot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. I'm painting the kitchen floor, a mess in the house...

   Poista
 2. Luulen, että tämä kuuluu niihin upeisiin kevätkeskeneräisyysprojekteihin ja valmistakin tulee. Toimeliaisuus on mukava sana, aivan kuin sekin kuuluisi kevääseen.
  Kokkailu ikkunan edessä olisi aivan ihanaa. Kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättoimeliaisuutta tämä varmaan on, hyvä että välillä semmoinenkin iskee :)
   Toivottavasti tulee valmista, hankaloittaa vähän arjen pyöritystä tämä sekamelska. Ollaan vähän kuin retkellä kotona.

   Poista
 3. Mulla on tietokone ikkunan edessä. Pitäisi ilmiselvästi siirtää hella ikkunan eteen, jotta tulisi laitettua enemmän ruokaa itse, eikä vain ihailtua kaikkia reseptejä Internetissä niin kuin nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä joo. Paljon kivempi seisoskella hellan ääressä nyt.

   Poista
 4. Se on ketjureaktiota se remppaaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä ollaan keskellä ketjureaktiota. Nyt huomasin, että puuhellan muuri ja huuvakin kaipaisi maalia. Puhumattakaan rähjäisestä olkkarista...se kaipaa vaikka mitä.

   Poista
 5. Mikä tuo laite on jolla hiotaan?
  Hiotteko silllä itse?
  Kunpa pääsisimme tuohon samaan vaiheeseen joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kai reunahiomakone, tuo mihin lopulta päädyttiin. Vuokrattiin se ramirerentistä, siellä oli erilaisia vempeleitä. Mies hioi ja ihan hyvä tuli.

   Poista
 6. Mahtava kuvasarja. Muistan vielä yhden keittiöremontin, kun tosiaan jääkaappi oli olkkarissa pari viikkoa ja koko talon alakerta hyrskymyrskyn. Mutta lopputulos oli hyvä.

  Ja sun kokkauspaikka näyttää tosi kivalta, kelpaisi minullekin.

  VastaaPoista
 7. Nyt vielä sujuu elo hyrskynmyrskyssä, mutta haastetta tulee sitten kun ryhdyn maalaamaan lattiaa...pitää ehkä kulkea ulkokautta ikkunasta jääkaapille. Tai ehkä viritellä joku lankkukulkusysteemi keittiöön?

  VastaaPoista