keskiviikko 8. toukokuuta 2013


Katto on maalattu, lattia on maalattu. 

Kyllästyttiin eteisessä syömiseen ja vietiin jo pöytä takaisin keittiöön.  Muuta en sinne sitten haluaisikaan viedä, tila on tyhjänä niin kiva. Kai sinne kuitenkin pitää palauttaa jääkaappi. Astia-/ruokakaappikin on aika tarpeellinen. Ja liesi... 
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos, olen tyytyväinen itsekin, että saatiin aikaiseksi tämä :)

   Poista
 2. Teillä näyttää ihanalta! Lattioiden värit ovat niin kauniit, ja nuo ovet... Tapetista tykkään oikein kovin, onko se alkuperäinen vai uusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapetti on Tapettitalosta. Meillä tapettien valinta on varsinainen prosessi, kun kummallakin on kovasti mielipiteitä...tuo oli semmoinen kompromissitapetti, mutta olen kyllä ihan pitänyt siitä. Nyt olen ajatellut, että mies saa valita olohuoneen tapetin, niin sitten ehkä senkin huoneen saisi vihdoin ja viimein tapetoitua.

   Poista
 3. Kaunis oli aiemminkin, nyt vielä kauniimpi. Hyvät värit!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunista, oi että. Ymmärrän hyvin tuon tyhjän tilan viehätyksen, minäkin jättäisin mielelläni tilat avariksi, muttei se valitettavasti useinkaan ole mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oikein ole mahdollista ei, kun kaikenlaista tarvitsee...

   Poista
 5. Minäkin jäin kuvasi lumoihin.

  Niin tuttu tunne, kun tahtoisi pitää kiinni avarasta tilasta. Viime keväisen olkkarirempan jäljiltä en olisi millään tahtonut tuoda enää huonekaluja takaisin - sohvan sentään kelpuutin;) Ja onhan tuo täyttynyt, mutta karsinnan kautta.

  Minulla olisi sinulle haaste. Käyhän kurkkaamassa ja poimi halutessasi matkaasi!

  VastaaPoista
 6. Olen miettinyt, että jos karsisin keittiön tavaramäärän minimiin, niin ehkä sitten pärjättäisiin vähemmillä kalusteillakin ja jäisi enemmän tilaa. Saa nyt nähdä onnistuuko.

  Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista