perjantai 12. joulukuuta 2014


Yhtenä päivänä musta kissa lähti, eikä tullut takaisin. 
Kaikenlaisia kysymyksiä, huoli, ikävä.

Mustan kissan katoamisen jälkeen pikku kissa on kokonaan lopettanut ulkoilun. Ehkä liian vaarallista? Tai ehkä vaan liian märkää.


20 kommenttia:

 1. Oi voi! Pystyn ymmärtämään huolesi, se on kamalaa. Toivottavasti Musta Kissa vielä palaa, joskus on vain pitkät reissut. Minulla kerran oli toinen kissoista mökillä vain puolitoista vuorokautta kadoksissa ja olin siitä murheesta ihan sekaisin. Sitä hölmönä ihmisenä kuvittelee kaikki kamalimmat vaihtoehdot, ja sitten toinen saapuu moittivana ja nälkäisenä kotiin... Ollapa eläinten mielenterveys! Hengessä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikkea sitä miettii, ja kyllähän sitä kurjia juttuja myös sattuu vapaana juoksenteleville kissoille. Mutta meille kävi tällä kertaa onnellisesti ja kissa löytyi ehjänä!

   Poista
 2. Toivon että tulee takasin. Voi kissaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, kauanko olisi seikkailuaan jatkanut, mutta saimme kuulla, että joku musta kissa oli pyörinyt tuolla ja osaisimme sitten oikeasta suunnasta kissaa etsiä. Nyt täytyy yrittää pitää sitä kotosalla, ettei heti lähtisi uusille retkille...

   Poista
 3. Voi reppanaa toivottavasti tulee vielä reissultaan kotia. Meillä myös kisu ollut joskus muutaman päivän reissuillaan ja tulee hyvin nälkäisenä kotiin. Toivottavasti yhtä onnekkaasti teillä käy. Mutta se huoli ja ikävä on kyllä välillä raastavaa,kun ei tiedä missä pieni on. Ps. Kaunis kuva, värit ja tunnelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahinta on epätietoisuus ja huoli...
   Nälkä tälläkin oli kova, vaikka ehkä joku on sitä myös ruokkinut, luulen että se muuten olisi kyllä tullut kotiin.

   Poista
 4. Toivottavasti palaa ja aina on toivoa.
  Tiedän huolen ja epätietoisuuden tunteen. Meidän Moses lähti toukokuussa, nyt on toivo jo hiipunut. Onneksi rapsuttelin ja halin kisua ennen kuin avasin ulko-oven pahaa aavistamatta viimeistä kertaa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus, otan osaa :(
   Eipä näitä etukäteen tiedä. Onneksi rapsuttelit!

   Poista
 5. Voi, toivottavasti palaa pian kotiin!

  VastaaPoista
 6. Surullinen juttu tuo. Onko siitä jo kauan? Jospa se vielä palaa.
  Pikkukissa on varmasti järkyttynyt ja luulee ettei ulos parane enää ollenkaan pistää nenää. Tässä kuvassa se on niin kivan näköinen!

  VastaaPoista
 7. Voihan harmi. Toivottavasti hän palaa. Minullakin oli aikoinaan musta kissa joka hävisi. Tuohon kissaan liittyy hauskakin muisto: luulimme pitkään että hän on tyttö, kunnes paljastuikin kuukausien kuluttua pojaksi :)

  VastaaPoista
 8. Voi ei! Meidän eka kissa hävisi juuri noin.Ei tullut koska takaisin. Toivon todella että teidän tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi...otan osaa, varmaan kamalinta luopua lemmikistä niin.

   Poista
 9. Oi voi,voi mustaa kissaa! Toivottavasti palaa takaisin! Meidän musta kissa on ollut enitään pari päivää reissuillaan ja kyllä sitä heti on ihan huolissaan. Kuva on kyllä ihana,katselin sitä pitkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhean huolissaan...mietin jo GPS-paikantimien hankkimista, sitten voisin seurailla niiden menoa tuolla pitkin peltoja ja pöpelikköjä.

   Poista
 10. Voimia, toivoa ja huonoa mielikuvitusta sinulle! Yksikissaisen aika on pitkä.

  VastaaPoista
 11. Kiitos. Onneksi se on nyt kotona, eikä tarvitse miettiä paleleeko tai kituuko se jossain.

  VastaaPoista