maanantai 12. lokakuuta 2015
Keittiössä elellään huonekalupaljoudessa. Sohva ja piano siirrettiin kesällä olohuoneen remontin ajaksi keittiöön. Olohuoneen seinät saatiin huokolevytettyä, mutta sitten aika ja rahat meni saunan kattoon ja olohuone on vieläkin tapetoimatta. Saunan katto sentään valmistui.

Ahdasta on keittiössä, mutta kaikki viihtyy sohvalla. Se vaan alkaa olla aika hajalla. Haluaisin verhoiluttaa sohvan uudestaan, mutta voi kissankynnet! Ehkä pitäisi vaan luopua sohvasta. Vai olisiko olemassa kissankynnenkestävää verhoilukangasta? 

Lempivillatakkini tilasin Sailalta.

10 kommenttia:

 1. Niin kodikkaan, kutsuvan näköistä, ahtaastikin. Ja onpa pianolla kauniit muodot. Olen tottunut laatikkopianoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Piano on hankittu ulkonäkösyistä, mikään laatupiano se ei ole. Mutta iloisesti sillä voi pimputella, se lienee tärkeintä.

   Poista
 2. Tuo sohva on kyllä kaunis. Kannattaa kysy sitä kissakastävää kangasta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin kaunis se ei nykykunnossaan ole...mutta oikein mukava.

   Poista
 3. Kotoisalta näyttää teidän keittiössä. Ja varmasti kaikki kerääntyvät juuri tuohon sohvalle. On se niin kutsuvan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kotoisaa kenties, mutta odotan jo että saisimme olkkarin valmiiksi, vähän kyllästyttää ahtaus keittiössä.

   Poista
 4. On olemassa kissankynnen kestävää kangasta. Onnistuimme laittamaan sitä sohvaan: http://kotimmekoivurinne.blogspot.fi/2013/11/sohva-kotiutui.html. (Olisiko ollut Orient Occidentin kangas), Kannattaa ottaa neula mukaan ja testata kangastilkuille, mitkä kestävät neulalla nyppimistä parhaiten. Tuoleihin valitsimme kankaan ulkonäön perusteella, mikä oli tietysti virhe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kivaa! Täytyy ottaa selvää, kiitos paljon vinkistä!

   Poista
 5. Toi sohvahan on ihana! Ja teidän lattia on ihana! Meillä vähän samanmallinen piano. Ja eikös kaikki kiva aina tapahdukin keittiössä, siellähän vieraatkin aina istuu.

  VastaaPoista
 6. Ensimmäisen kuvan tunnelma! Ja lattia, jälleen kerran- aina kolahtaa.

  VastaaPoista