perjantai 1. huhtikuuta 2011

Ihana kevät, illallakin on valoa, voi mennä metsään. Eilen siellä paistoi aurinko.
Tänään imuroin vähän, pikku kissan mielestä se on hieman pelottavaa. Radiossa soitti Maria Kalaniemi. Tykkään hänen musiikista ja mietin olisiko haitari ekaluokkalaisemme soitin. Mutta innostuksen täytyy lähteä lapsesta, hän on kovin päättäväinen. Jos löytäisin jostain haitarilla soitetun "tähtien sota"-musiikin, voisi innostus ehkä herätä. (Lapsi ei ole nähnyt Tähtiensota-elokuvia, mutta on täysin hurahtanut sen tunnussäveleen, hyräilee sitä jatkuvasti, on hyräillyt sitä varmaan pari vuotta. Tiitiitii tiitti tii tiitti tii.)


http://www.youtube.com/watch?v=1yKm6aOrdTw&feature=related

4 kommenttia:

 1. Meillä tokaluokkalainen katsoi juuri ne vanhat Tähtien sodat, joissa ei ole mitään kovin pelottavaa, ikärajakin on sopiva. Sekin on nyt ihan avaruusajatuksissa. Minäkin pidän Kalaniemestä ja haitarista, tulee mieleen yksi ihana laivamatka, jonka ajan haitaristi soitteli koko ajan vanhoja suomalaisia biisejä.

  VastaaPoista
 2. Kirjailijatar, ehkä ekaluokkalainenkin voisi ne vanhat katsoa, en muista ikärajoja? Ne uudet olivat aika hurjia.
  Laivamatka ja haitari kuulosta kivalta, vähän juhannukselta.

  VastaaPoista
 3. Meillä on juuri aloitettu pianotunnit. Poika sai valita ensimmäisen kappaleensa ja valitsi juurikin StarWarsin Darth Wader -hymnin... sitä nyt sitten soitetaan aamuin illoin.

  VastaaPoista
 4. Aurinko ja kuu, tuollaisen viisaan opettajan tarvitsisimme mekin :)

  VastaaPoista