sunnuntai 3. huhtikuuta 2011Voi kurjuuksien kurjuus, vihoviimeinen vitsaus, vatsatauti. Olisipa siihen jokin pikainen ihmeparannus.


Ilmakin on aika ankea, harmaata, märkää ja liukasta. Mutta lumitilanne näyttää lupaavalta, eilen suli varmaan parikymmentä senttiä. Katolta rymähtelee jäiset kimpaleet, kohta koko katto on lumeton. 

8 kommenttia:

 1. Minä pidän tästä harmaudesta, sillä sade sulattaa lumet ja tekee keväälle tietä.

  VastaaPoista
 2. Oi voi..voimia sinne. Vatsatauti on ehkä yksi ikävimmistä vieraista mitä on..:(

  Täällä samanlainen ilma,tasaisen harmaa ja kostea. Toisaalta se on kaikessa ankeudessaan kiva,varsinkin kun tietää että lumet sulaa koko ajan! Meilläkin sulaneet ihanan nopeasti - ja katoksen päältä putosi jäät niin että koko talo tärisi. Mutta oli ehkä virhe katsella vuosi sitten otettuja kuvia..jo 14. päivä huhtikuuta meidän piha on ollut täysin lumeton! Tuskin nämä kinokset nyt ihan kahdessa viikossa tästä sulavat...

  VastaaPoista
 3. Ilona, totta sade sulattaa. Meidän piha on nyt vaan ihan mahdottoman liukas, toivottavasti sade sulattaa pian.

  Niina, täälläkin talo on tärähdellyt. Ajatella jos parin viikon päästä olisikin lumetonta...!

  VastaaPoista
 4. Vatsatauti on tosi kurja, pesukoneellekin usein aika työläs. Voi että, toivottavasti teillä parannutaan pian.

  Lumet kyllä katoaa. Meillä tuli niin kauhealla vauhdilla eilen loput jäät katolta, että ne lensi tosi kauas, silla tavalla tehokkaasti juuri lasten tramppiksen päälle... se on nyt aika lailla entinen, jalat ihan vääntyneet. Enpä tiedä, mitä ajattelis, en varsinaisesti tykkäile kyseistä kapistusta, mutta onhan se lapsille tärkeä ja on siinä ollut hauskaa pomppia itsekin.

  Kevättä silti :)

  VastaaPoista
 5. Himalainen, kiitos, onneksi vatsatauti menee aina ohi. Ja voi teidän tramppaa. Ehkä ihan hyvä että ollaan sisällä sairastamassa, ettei lennä jäät päähän.
  Kevättä!

  VastaaPoista
 6. what a shame I cannot read your language, but I can definitely look at the beautiful pictures!!!

  ciao!
  Ylenia
  from longuette

  p.s. I am a new follower!

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista! Onneksi voi sentään lueskella Akuja :) Vanhemmat Akut ovat minusta paljon kivempia kuin uudet, rauhallisempia. Lapset tuntuvat tykkäävän kyllä uusistakin.

  VastaaPoista
 8. Ylenia, thank you and welcome!

  Virkattu lintu, kiitos! Uudemmat Akut on tosiaan vahdikkaampia ja hurjempia.

  VastaaPoista