maanantai 27. kesäkuuta 2011Ikkunat auki, lintujen laulu, lämpö, kesä tuoksuu. Ei mitään väliä mitä lapsilla on päällä, juoskoot vaikka nakuna. Ei tarvitse lähteä mihinkään, jos ei huvita, paitsi välillä kauppaan tai retkelle jos lapset villiintyvät. Pihalta löytyy kukkia maljakkoon. Uusin ilmestys pihalla on harjaneilikka, en tiedä mistä se on tullut, varmaan olen itse sen kylvänyt, mutta olen unohtanut. Ja sekin on ihanaa nyt, ei tarvitse muistaa mitään.

7 kommenttia:

 1. Vapautus lasten vaatetusrumbasta on niin ihanaa!

  Minä löysin kukkapenkistä myös neilikoita, joita en muistanut kylväneeni, ovat sitä yksinkertaista sorttia, mutta tervetulleita silti.

  VastaaPoista
 2. Tajusin juuri, että olet paitsi "kukkia ikkunalla -nainen" myös "eläimiä ikkunalla -nainen". Niin viehättävää!

  VastaaPoista
 3. Oi miten levollisia kuvia, ihana rauha näissä. Se on muuten mahtavaa, kun voi astella ulos ovesta pukematta mitään päälle, tai ei nyt ihan...ymmärsit varmaan.

  VastaaPoista
 4. Meillä on ihan samanlaista täällä, vapaata ja "villiä" menoa. Toisaalta sitä kaipaisi jotain rytmiä ja arkirutiinia elämään, mutta sen aika on taas elokuussa. Ruokaakin pitää tehdä monta kertaa päivässä, sehän menee melkein työstä ;)
  Minäkin olen kylvänyt jonnekin harjaneilikkaa, mutta ei aavistustakaan minne. Jospa sitä jostain ilmestyy. En myöskään ikinä ota huomioon mitään taimivälejä tai muita ohjeita, paitsi kasvimaan juttuihin.

  Letkeitä ja leppoisia kesäpäiviä jatkoonkin!

  VastaaPoista
 5. Merruli, on kyllä! En halua muistaakaan haalari-kurahousu-kypärämyssä-hattu-rukkanen-kumisaapas-aikaa.

  Ilona, pitäisiköhän kuvata jotakin muutakin kuin ikkunaa...mutta jos käännän kameran toisaalle, siellä on sotkuista.

  Kirjailijatar, joo, kesäelämä, mikä ihana helppous!

  Annika, ruoka vähän meilläkin rytmittää elämää. Minä en muuta rytmiä tai rutiinia vielä kaipaakaan. Onneksi elokuuhun on aikaa!

  VastaaPoista
 6. Meillä juostaan alusvaatteissa pitkälle päivään nykyään. Mutta eipä tässä lämmössä muuta kaipaakaan..

  VastaaPoista
 7. love the first picture.
  very beautiful!

  VastaaPoista