torstai 23. elokuuta 2012
Vähän sateista on, mutta lämmintä. Pikku kissa ei yhtään tykkää, kun tassut kastuu. Koiraa taas ei sade haittaa, se viihtyy pihalla säässä kuin säässä.

9 kommenttia:

 1. ihana kissan venytys. meillä oli ennen hyvin samannäköinen kissa,tuollainen harmaa raidallinen.Hän ja koirani olivat parhaat kaverit, kissa tuli mukaan lenkeillekin,koira remmissä ja kissa vapaana kuljettiin maat ja mannut. Söivät ja nukkuivatkin yhdessä.
  Mukavaa syksyn jatkoa:-)

  VastaaPoista
 2. Voi noita teidän eläimiänne, ihan parhaat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Kerttu, tämä pikku kissa ei seuraa kävelyille, mutta se meidän iso kissa joskus tulee mukaan metsään. Ei se kyllä pitkälle seuraa.

  Ilona, kaverukset ovat:)
  Tosin kissaa välillä vähän nyppii, kun haluaisi rauhassa nukkua päiväunia ja joku vaan kuonoilee. Siirtyy sitten yläkertaan, minne koiralla ei ole lupa mennä.

  VastaaPoista
 4. Mä en kestä kun nuo on niin lutuisia nuo teidän karvapallot. Ja niin ystäviä keskenään. Syötävän suloinen kuva.

  VastaaPoista
 5. Minen tajua, miten sinä saat otettua tämmösiä kuvia. Eläinten kanssa se tuntuu olevan niin hetkestä kiinni, että mulla menee aina tilanne ohi.

  Ja hei onko sulla joku suodatin linssissä? Ihmettelen aina sitäkin, kun sun kuvat on läpitarkkoja, mutta valo on jotenkin tosi pehmee, semmonen puuterinen.

  Voisin jatkaa tässä pidemmällekin, mutta meinaa vähän jo nolottaa, kun aikunen ihminen fanittaa :p.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkestä kiinni joo, pitää olla kamera käsillä...ja minullakin on ollut monta hyvää tilannetta ja sitten tarkennus onkin ollut pielessä.
   Ei ole suodatinta, mutta ihan hyvä valovoimainen objektiivi on. Ja meidän keittiössä on myös hyvä kuvausvalo, kun on kahdella suunnalla ikkunat.

   Kiitos kovasti!

   Poista
 6. Minä fanitan tuota koiraa, se on niin kaunis. Olen salaa ihaillut jo monia kuukausia, minkä rotuinen mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira on rodultaan paimensukuinen lapinkoira, ihana ystävällinen koira ja turkki helppohoitoinen. Suosittelen!

   Poista